maanantai 17. lokakuuta 2016

MAANANTAI


HEIJ!
 Eilen tosiaan palattiin koti Kuopioon oikean kivalta pikku matkalta. Meillä on ollut S:n kanssa kahden keskeinen aika todella kortilla kun ollaan aina menty ja tultu ihan eri aikoihin, joten tuo risteily tuli juuri oikeaan saumaan ja saatiin olla rauhassa kahdestaan.
Kuvailin taas videon pätkiä mistä varmaan teen videon tänne blogiin, Tukholmassa oli aika harmaa ilma, minkä takia taas kuvia en ottanut melkein ollenkaan, katsotaan jos niistä yhden postauksen saisi aikaiseksi. 
Tultiin laivalta tosiaan jo lauantaina, mutta tultiin Lahen kautta tänne Kuopioon. Oli kiva taas  pitkästä aikaa käydä Lahessa. Käytiin myös katsomassa pelicansien juhlaottelu peli, mikä oli kyllä todella jännittävä ja jopa mä elin sitä peliä ihan täysiä mukana :'D
Tänään taas oon hoitanut muutamia asioita ja nyt on yhdet suunnitelmat lyöty täysin lukkoon, aaaa en malta odottaa, että pääsen teille kertomaan. Tosiaan jos joku muistaa puhuin, että eräs asia meinasin peruuntua kokonaan toisen ihmisen takia, niin se onnistuikin kun sain uuden kaverin mukaan ja kerron siitä varmasti heti tällä viikolla!! 


Nyt kuitenkin tähän väliin kuva rennosta asusta, jossa kävin elokuvissa. Elokuviin mentäessä haluan aina jotain todella mukavaa päälle, joten hame on aina mun valinta elokuviin! Myös elokuva salissa tulee yleensä kylmä, joten lämmin neule on ihan ehdoton. Ainut mikä vähän harmittaa tässä asussa on nuo tummat sukkiset, tähän asuun ois paremmin sopinut hieman läpikuultavat sukkikset, että nuo saappaat olisivat erottuneet paremmin, mutta näille siis mentiin.

Mutta nyt katson uusimman once upon timen jakson,
palataan taas seuraavalla kerralla tosiaan kerron mun jännittävät uutiset,
ja ootte ihanasti osallistuneet arvontaa, mutta jos sinä et vielä ole niin tsekkaa TÄMÄ POSTAUS! ja eikun vaan osallistumaan, ostin Tukholmasta kivan pienen arpajais voiton;)

12 kommenttia:

  1. Ihana villapaita! :-) ja oot kyllä niin kaunis!

    VastaaPoista
  2. Ihana asu! Juuri täydellinen valinta leffaan, tosiaan siellä haluaa aina pukeutua mukavasti mutta lämpimästi koska siellä tulee AINA kylmä:D Aijai mä seurasin yhessä vaiheessa ihan himona Once upon a timea mutta nyt se on unohtunut täysin, pitäisi varmaan kaivella jostain uudet jaksot, löytyisiköhän vielä:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep, en ymmärrä miten siellä salissa onkin niin kylmä!! Joo se kyllä meinaa mennä vähän överiksi mutta kun on kerran aloittanut katsomaan niin pakko katsoa nuo uudetkin :D

      Poista
  3. Yksi mikä luultavasti toimisi ihan kivasti, on se että sukkikset olisi tuon paidan väriset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kyllä! Mä oon tosihuono käyttämään minkään muun värisiä sukkiksia kuin mustia, mutta tuo voisi kyllä toimia :)

      Poista
  4. Vitsi miten ihana tuo asu, ja varsinkin tuo neule! <3 Näyttää niin lämpimältä :)

    VastaaPoista
  5. Tuo neule on ihana, tosi kivoja kuvia! :)

    VastaaPoista